Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

De Fashion Giftbox is een persoonlijk cadeau waar iedereen blij van wordt!

Een persoonlijk kerstgeschenk voor jouw collega’s

Zoek jij een leuk en persoonlijk kerstgeschenk voor jouw collega’s of voor andere zakelijke doeleinden? Je kunt dan natuurlijk kiezen voor een kerspakket of je zou een bonus kunnen uitkeren. Een persoonlijk kerstcadeau van Fashion Giftbox past echter perfect bij deze gelegenheid. Met een Fashion Giftbox laat je nét iets meer je waarderingen blijken. En dat komt de werksfeer of de relatie tussen jouw en je zakenpartner alleen maar ten goede.

Uiteraard moet het wel binnen je budget passen. Benieuwd naar de voordelen van het aanschaffen van een zakelijke kerstcadeau bij Fashion Giftbox? Bekijk hier en hier welke voordelen een zakelijke kerstcadeau van Fashion Giftbox voor jouw heeft

Dit herken je vast wel

Wat geven we dit jaar met kerst?

Waar vinden we een leuk en persoonlijk cadeau?

Wie helpt ons zodat onze collega’s alleen maar hoeven uit te pakken en kunnen genieten van hun cadeau?

De luxe Fashion Giftbox  bevat een ModeCheque te besteden bij één van onze aangesloten partners én een food-arrangement voor twee personen, inclusief een consumptie naar keuze. Deze Fashion Giftbox wordt samen met een flesje heerlijke Italiaanse prosecco prachtig ingepakt.

Alle voordelen op een rij...

AANDACHT -> Ideaal cadeau voor klanten, medewerkers of relaties

PERSOONLIJK -> Verkrijgbaar in verschillende vormen en arrangementen en zakelijk volledig naar eigen huisstijl te personaliseren

EXCLUSIEF -> Een verzorgd dagje uit naar één van de exclusieve
modezaken in Nederland

AANTREKKELIJK -> Beschikbaar met aantrekkelijke B2B-voorwaarden

Waarom de Fashion Giftbox

Wat klanten over ons zeggen

We krijgen steeds foto’s van de doktersassistenten die bij Roetgerink aan het shoppen en lunchen zijn! Zo leuk! Echt een top cadeau!

Gezondheidscentrum Vivaldi Oldenzaal

Het kerstgeschenk wordt enthousiast ontvangen, altijd leuk om te horen toch?

Havi Travel Goor
Ik heb de Fashion Giftbox ontvangen! Was ook helemaal verbaasd over het bedrag wat op de modecheque stond! Zo leuk! Dat wordt binnenkort lunchen en shoppen! Nogmaals bedankt!
Tamara Snippers Gebruiker
Zojuist de Fashion Giftbox ontvangen, wat een ontzettend stijlvolle, prachtige giftbox om mee te beginnen al. Jullie horen van mij wanneer ik van het arrangement gebruik heb gemaakt.
Lesley Tamara Gebruiker
Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons