Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Secretaressedag cadeau

 

Het secretaressedag cadeau: elk jaar is het weer een uitdaging om iets leuks én unieks te bedenken. Op deze dag staat de functie van de secretaresse centraal, ze wordt in het zonnetje gezet en vaak ontvangt zij dan ook een kleine attentie. Veel werkgevers hebben er moeite mee om een origineel cadeau te vinden, maar dit jaar hebben wij voor jou de oplossing. Namelijk: De Fashion Giftbox!

Wat is de Fashion Giftbox?
Verras elkaar met een unieke Fashion & Food beleving. Elke Fashion Giftbox bevat een modecheque en een foodarrangement voor een verzorgd dagje uit naar één van de exclusieve modezaken in Nederland. Leuk om te geven, leuk om te krijgen.

Wat zit er in de Fashion Giftbox?
De Fashion Giftbox bevat een modecheque en een cheque voor een lunch, high tea of tapasplank voor twee personen die in te leveren is bij één van onze partners. Bekijk hieronder met welke Giftboxen jij jouw secretaresse blij kunt maken!

Eigen ontwerp secretaresse dag cadeau

Alle secretaresse dag cadeautjes die wij online aanbieden kun je voorzien van een eigen tekst, logo of ontwerp. Stuur deze mee met je bestelling en onze grafisch vormgevers gaan voor jou aan de slag. Je ontvangt van ons een digitale proefdruk, zodat je zeker weet dat het eindresultaat er mag zijn! Hulp nodig bij het personaliseren van jouw cadeautje? Wij helpen je graag!

Bekijk hier al onze partners

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons