Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Fashion Giftbox, verras elkaar, verras jezelf

Wij zijn de Fashion Giftbox Company

De Fashion Giftbox Company BV is opgericht in 2018 met als missie verrassen en verrast worden, want verrassen maakt gelukkig. Dat is waar we goed in zijn. Gepersonaliseerd in een eigen Fashion Giftbox of met een bedrijfseigen bedrukking.

Of het nu gaat om een kerstpakket, cadeau voor secretaresse dag, dag van de verpleging, een jubilaris, incentive, verjaardag of meer dan bent u bij de Fashion Giftbox Company aan het goede adres. Onze specialisten zorgen ervoor dat het gehele traject uit uw handen wordt genomen en tot in de puntjes worden verzorgd. Onze klanten waarderen onze services dan ook met een zeer hoog cijfer.

Wat is de Fashion Giftbox?

Verwen jezelf, je partner, vriend of vriendin met een luxe, unieke Fashion & Food belevenis! Een perfect en uniek cadeau om te geven en super leuk om te krijgen. Elke box bestaat uit een modecheque en een foodarrangement bij één van onze deelnemende partners. De Fashion Giftbox is al verkrijgbaar vanaf € 30,– en natuurlijk voor verschillende gelegenheden cadeau te geven.

Voor specifieke wensen staan wij voor je klaar!

Ons creatieve team wordt graag op scherp gezet! Samen met ons sales- of creatieve team denken we in oplossingen maar dagen we ook jullie uit. Laat je verrassen!

Modezaken waar je gebruik kunt maken van de Fashion Giftbox

In Nederland zijn er diverse modezaken die jou graag ontvangen om een unieke Fashion & Food beleving geven. Van Friesland tot Overijssel, van Gelderland tot aan Limburg.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons