Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Ben jij op zoek naar originele Moederdagcadeau-ideeën?

 

Heb is bijna Moederdag! Heb jij geen idee wat jij aan jouw moeder moet geven als het Moederdag is, en kun jij wel wat inspiratie gebruiken? Verras jouw moeder met een uniek cadeau! De Fashion Giftbox is een combinatie van een dagje shoppen én genieten van een heerlijke lunch, high tea of tapasplank voor twee personen bij één van onze partners. Verras haar op deze speciale dag met een heerlijk ontbijt op bed en geef hier als extra verrassing een Fashion Giftbox bij.

Het mooie aan de Fashion Giftbox is dat er verschillende arrangementen zijn, zodat jij een uniek cadeau aan jouw moeder kunt geven, een moederdagcadeau dat écht bij haar past. Wil jij jouw moeder graag verwennen met een dagje shoppen en een lekkere lunch? Dat kan met de Fashion Giftbox Shop & Lunch. Is je moeder dol op een high tea? Kijk dan eens bij de mogelijkheden van de Fashion Giftbox Shop & High Tea. Lijkt het jou leuk om eerst de nieuwste mode te shoppen en deze geweldige middag af te sluiten met een overheerlijke tapasplank? Kies dan de Fashion Giftbox Shop & Bite.

Geef met Moederdag een Fashion Giftbox cadeau

Welke Fashion Giftbox is écht iets voor jouw moeder? Bekijk hieronder de verschillende giftboxen.

Fashion Giftbox Shop & Lunch | Fashion Giftbox Shop & High Tea
De Fashion Giftbox is een luxe geschenkdoos met daarin een combinatie van cadeaubon van € 50,– bij één van onze aangesloten partners samen met een tegoed voor twee personen een gezellige lunch of high tea.

Fashion Giftbox Shop & Bite
De Fashion Giftbox is een luxe geschenkdoos met daarin een combinatie van cadeaubon van € 25,– bij één van onze aangesloten partners samen met een tegoed voor twee personen een gezellige tapasplank en twee drankjes naar keuze.

Een verzorgd dagje uit naar één van de exclusieve modezaken in Nederland

Het leuke is dat het Fashion Giftbox-arrangement geschikt is voor twee personen, dus jij kunt er samen met jouw moeder een leuke middag van maken, want natuurlijk gaat jouw moeder niet alleen shoppen. Winkel samen gezellig bij één van onze partners en klets daarna gezellig bij in de bijbehorende brasserie. De Fashion Giftbox is onder andere verkrijgbaar bij:

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons