Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Onze Giftboxen bij Van Tilburg in Nistelrode

Fashion cadeau Nistelrode (Van Tilburg)

 

Bent u op zoek naar een inspirerend modecadeau rondom de nieuwste trends? De Fashion Giftbox Van Tilburg Mode & Sport is erg populair als verjaardag- of relatiegeschenk. Met drie verschillende vestigingen in Brabant is er altijd een winkel van Van Tilburg bij jou in de buurt! In Nistelrode, Ravenstein en Schijndel kun je de laatste mode & sport trends shoppen onder begeleiding van je eigen personal shopper. Het Fashion cadeau bij Van Tilburg is uitermate geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, cadeau voor hem of haar of als een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals vader- of moederdag.

Van Tilburg

Een uniek (relatie)geschenk voor elke gelegenheid

De Van Tilburg Fashion Giftbox kan bijvoorbeeld worden gegeven als:

  • Relatiegeschenk voor bedrijven in Ravenstein
  • Cadeau voor hem of haar in Nistelrode
  • Valentijnscadeau voor hem of haar in Rosmalen
  • Cadeau voor het personeel in Oss
  • Vaderdagscadeau in Den Bosch
  • Moederdagcadeau in Nijmegen
  • Verjaardagscadeau in Uden

Over Van Tilburg Mode in Nistelrode

 

Met drie grote vestigingen en een webshop is Van Tilburg Mode & Sport een van de grootste modezaken van Nederland. Als zelfstandig familiebedrijf hebben ze meer dan 600 toonaangevende merken in één groot concern.

 

 

Van Tilburg is het adres om de laatste mode te shoppen voor zowel heren, dames als kinderen. Met een eigen atelier, lunchroom, parkeerterrein en een bushalte voor de deur is Van Tilburg erg leuk om een dagje te bezoeken. Het is daarom ook niet gek dat Van Tilburg bezoekers krijgt uit de hele regio. Met hun grote assortiment, service en vakmanschap trekken ze onder andere bezoekers uit: Oss, Den Bosch, Nijmegen, Wijchen, Nuland, Rosamalen en de overige naastgelegen plaatsen. Een bezoek aan Van Tilburg maakt een dagje weg compleet. Geniet in de lunchroom van een heerlijke break om weer opgeladen te kunnen shoppen.

Een giftbox voor elke gelegenheid

 

Zoekt u een uniek en leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk hieronder dan onze giftboxen per gelegenheid:

 

Cadeau voor hem

Cadeau voor haar

Vaderdagcadeau

Moederdagcadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Cadeau verjaardag moeder

Veelgestelde vragen over de Van Tilburg Giftbox

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons