Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Fashion cadeau Musselkanaal

 

Bent u op zoek naar een uniek en gezellig fashion cadeau in Musselkanaal? Bekijk dan nu onze Westen Mode cadeaubonnen/giftboxen. Met de Westen Mode Giftbox geeft u een gezellige middag of dagje weg cadeau. De giftboxen zijn zeer geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, cadeautje voor hem of haar, of als cadeau voor een speciale gelegenheid zoals vader- of moederdag.

Maak keuze uit een van de drie luxe giftboxen:

  • Shop & Bite € 30,- bestaat uit een heerlijke tapasplank voor twee personen, inclusief een Westen Mode ModeCheque t.w.v. €25,-
  • Shop & Lunch € 65,- bestaat uit een à la carte voor twee personen, inclusief een consumptie naar keuze, en een Westen Mode ModeCheque t.w.v. €50,-
  • Shop & High Tea € 65,- bestaat uit een heerlijke High Tea voor twee personen, met een flesje heerlijke Italiaanse Prosecco en een Westen Mode ModeCheque t.w.v. €50,- 
logo_vierkant2-270-270 (002)

Een uniek (relatie)geschenk voor elke gelegenheid

 

De Westen Mode Fashion Giftbox kan bijvoorbeeld worden gegeven als:

  • Relatiegeschenk voor bedrijven in Winschoten
  • Cadeau voor hem of haar in Assen
  • Valentijnscadeau voor hem of haar in Stadskanaal
  • Cadeau voor het personeel in Emmen
  • Vaderdagscadeau in Veendam
  • Moederdagcadeau in Ter Apel
  • Verjaardagscadeau in Groningen

Over Westen Mode

 

Winkelen bij Westen Mode is niet zomaar even kleding shoppen. Westen Mode vindt het belangrijk dat iedere klant tevreden de winkel verlaat en ze doen dan ook graag iets extra’s voor hun klanten. De winkel heeft in totaal 2000 vierkante meter winkelplezier, een Westen Caf’é, een eigen atelier en een speelhoek voor kinderen. Je perfecte outfit scoren in slechts één winkel: dat doe je bij Westen Mode.

 

 

Met het zeer uitgebreide assortiment, gratis parkeren, uitstekende service en kennis van mode trekken ze veel bezoekers uit de omgeving van Musselkanaal. Zo wordt Westen Mode veel bezocht door inwoners uit: Winschoten, Assen, Stadskanaal, Emmen, Veendam, Ter Apel, Groningen en de overige naastgelegen plaatsen. Een bezoek aan Westen Mode is niet “even shoppen”, maar een gezellige middag weg. Aansluitend aan het shoppen geniet u van een heerlijk kop versie koffie, thee, broodje of lunch.

Een giftbox voor elke gelegenheid

 

Zoekt u een uniek en leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk hieronder dan onze giftboxen per gelegenheid:

 

Cadeau voor hem

Cadeau voor haar

Vaderdagcadeau

Moederdagcadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Cadeau verjaardag moeder

Veelgestelde vragen over de Westen Mode Giftbox

U heeft keuze uit drie arrangementen namelijk: Shop & Lunch, Shop & High Tea en de Shop & Bite. 

De giftboxen bevatten allemaal een arrangement voor in het Westen Café en een Westen Mode ModeCheque. In de luxe Fashion Giftboxen (de Shop & Lunch en de Shop & High Tea) zit ook een flesje heerlijke Italiaanse prosecco.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Heb je de Fashion Giftbox cadeau gekregen en wil je het arrangement boeken? Kies dan een datum waarop jij graag gebruikt wilt gaan maken van dit arrangement en met hoeveel personen. Bel ons op 0599 – 412700 of mail naar horeca@westenmode.nl en reserveer o.v.v. de gekregen giftbox. Heb je een allergie of speciale wensen? Laat het ons weten.

Ja, de extra prijs bedraagt voor de Lunch en High Tea arrangement € 15,00 per persoon. Voor het Bite arrangement bedraagt dit € 5,00 per persoon.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons