Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Fashion Giftbox Kuijt Mode

Ben jij op zoek naar een leuk en uniek cadeau in de omgeving van Kootwijkerbroek? Geef dan nu de Fashion Giftbox cadeau. Met de Fashion Giftbox geeft u een gezellige middag of dagje weg cadeau. Een Fashion & Food beleving, shop de nieuwste kleding en sluit af met een hapje en drankje. De Fashion Giftbox van Kuijt Mode is ook zeer geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, cadeautje voor hem of haar, of als cadeau voor een speciale gelegenheid zoals vader- of moederdag.

kuijt mode

Een giftbox voor elke gelegenheid

 

Zoekt u een uniek en leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk hieronder dan onze giftboxen per gelegenheid:

 

Cadeau voor hem

Cadeau voor haar

Vaderdagcadeau

Moederdagcadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Cadeau verjaardag moeder

Kuijt Mode – Kootwijkerbroek

 

Op de Veluwe in Kootwijkerbroek vindt u Kuijt Mode. Een prachtig ruim opgezette modezaak met uiteenlopende collecties in dames-, heren-, en schoenmode. Voor iedere gelegenheid én elke pasvorm kunt u bij ons terecht.

Kootwijkerbroek heeft 1.500 m2 dames-, heren-, en schoenmode op één winkelvloer. Daarnaast kunt u gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein en een heerlijke lunch nuttigen in ons gezellige restaurant Kuijt & Ko. Alle ingrediënten voor een heerlijk dagje uit!

 

Daarnaast hebben wij tijdens het seizoen diverse modedagen, bekijkt u daarvoor onze agenda. Laat u verrassen en inspireren, u bent van harte welkom in Kootwijkerbroek.

Een uniek geschenk in Kootwijkerbroek

 

Gelegenheden om de Fashion Giftbox van Kuijt Mode cadeau te doen:

  • Vader- Moederdag in Barneveld
  • Verjaardagscadeau in Kootwijkerbroek
  • Relatiegeschenk in Amersfoort
  • Geschenk voor personeel in Apeldoorn
  • Relatiegeschenk voor bedrijven in Voorthuizen

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch en Shop & Bite

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons