Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Fashion cadeau Huissen

 

Broekman Mode biedt verschillende cadeaubonnen en giftboxen aan. Je bepaalt zelf de waarde van het cadeau en je laat de ontvanger van dit geweldige cadeau zelf kiezen uit de prachtige collectie van Broekman Mode. De giftboxen van Broekman zijn ideaal om als geschenk te geven voor elke gelegenheid. Of het nou een verjaardag is of een andere aangelegenheid zoals vader- of moederdag. De Fashion Giftbox van Broekman Mode is altijd een geschikt.

logo broekman

Een giftbox voor elke gelegenheid

 

Zoekt u een uniek en leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk hieronder dan onze giftboxen per gelegenheid:

 

Cadeau voor hem

Cadeau voor haar

Vaderdagcadeau

Moederdagcadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Cadeau verjaardag moeder

Over Broekman Mode

 

Broekman Mode is een kledingwinkel afkomstig uit Huissen. Broekman Mode komt voort uit de kleermakers familie Broekman, die al in de textielindustrie zit sinds 1808. Dit maakt Broekman Mode ook meteen de oudste winkel van Huissen. Broekman Mode probeert altijd zo goed mogelijk in te spelen op de behoeftes van de klant. Vanaf 1960 is Broekman Mode kleding gaan maken voor heren. Vanaf 1975 biedt Broekman Mode ook kleding aan voor vrouwen. Er komen al jaren klanten uit nabij gelegen plaatsen zoals: Arnhem, Westervoort, Ganzenpoel, Zilverkamp en Angerlo om hier hun kleding aan te schaffen.

Broekman Mode online

Sinds 2013 heeft Broekman Mode ook een webshop toegevoegd aan haar bestaande concept. Hiermee probeert Broekman nog beter in te spelen op de behoeften van de moderne consument. Verder is Broekman Mode te vinden op de social media platformen: Facebook, Twitter, Pintrest en Google+.

Maatschappelijke betrokkenheid

Broekman Mode is ook maatschappelijk betrokken. Broekman Mode verkoopt producten die met de handgemaakt zijn in Haïti. Dit zorgt ervoor dat Haïtianen in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. De opbrengsten van de verkoop gaan naar de foundation Enfant Haïti e.v. Dit is een foundation waar de familie Broekman zich al jaren voor inzet.

Een geweldig (relatie)geschenk voor elke gelegenheid

 

  • Cadeau voor mannen/vrouwen in Westervoort
  • Cadeau voor Vaderdag/Moederdag in Ganzenpoel
  • Verjaardagscadeau in Zilverkamp
  • Geschenk voor personeel in Angerlo
  • Relatiegeschenk voor bedrijven in Arnhem

Broekman Fashion Giftbox Shop & Lucnh, Broekman Fashion Giftbox Shop & Bite, Broekman Fashion Giftbox Shop & High Tea

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons