Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Onze Giftboxen bij Roetgerink in Enter

Fashion cadeau Enter

 

Bent u op zoek naar een uniek en gezellig fashion cadeau in Enter? Bekijk dan nu onze Roetgerink cadeaubonnen/giftboxen. Met de Roetgerink Giftbox geeft u een gezellige middag of dagje weg cadeau. Tevens zijn de giftboxen zeer geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, cadeautje voor hem of haar, of als cadeau voor een speciale gelegenheid zoals vader- of moederdag.

Een uniek (relatie)geschenk voor elke gelegenheid

 

De Roetgerink Fashion Giftbox kan bijvoorbeeld worden gegeven als:

  • Relatiegeschenk voor bedrijven in Rijssen
  • Cadeau voor hem of haar in Wierden
  • Valentijnscadeau voor hem of haar in Almelo
  • Cadeau voor het personeel in Borne
  • Vaderdagscadeau in Hengelo
  • Moederdagcadeau in Vriezenveen
  • Verjaardagscadeau in Losser

Over Roetgerink

 

Roetgerink is hét modeplein van Twente en heeft als modestraat voor alle doelgroepen een zeer ruim assortiment aan mode en schoenen. Op meer dan 6.500m², verspreid over verschillende afdelingen en verdeeld in uiteenlopende stijlen, bieden ze meer dan 350 Nederlandse én internationale schoenen- en modemerken aan. Voor dames, heren, kinderen, allerlei gelegenheden en altijd volgens de laatste modetrends.

 

 

Roetgerink heeft veel bezoekers uit de nabije omgeving. Met hun assortiment, service en beleving trekken ze onder andere bezoekers uit: Enschede, Rijssen, Wierden, Almelo, Borne, Hengelo, Vriezenveen, Losser, Markelo, Oldenzaal en de overige naastgelegen plaatsen. Een bezoek aan Roetgerink is niet “even shoppen”, maar een leuke middag weg. Aansluitend aan het shoppen kan er worden uitgerust op het terras van Brasserie R-1854. Hier kunt u genieten van een heerlijke lunch met eerlijke, verse producten en ambachtelijk bereide gerechten.

Een giftbox voor elke gelegenheid

 

Zoekt u een uniek en leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk hieronder dan onze giftboxen per gelegenheid:

 

Cadeau voor hem

Cadeau voor haar

Vaderdagcadeau

Moederdagcadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Cadeau verjaardag moeder

Veelgestelde vragen over de Roetgerink Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons