Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Fashion cadeau Beek

 

Bent u op zoek naar een uniek en modern fashion cadeau in de omgeving van Beek? Bekijk dan nu het aanbod aan fashion cadeaukaarten bij Castelijn Mode in Beek. Met de Castelijn Shop & Bite fashion giftbox geeft u een gezellige middag of dagje weg cadeau. Een exclusieve mode-ervaring om de nieuwste kleding te shoppen onder het genot van een hapje en drankje. Tevens zijn de giftboxen zeer geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, cadeautje voor hem of haar, of als cadeau voor een speciale gelegenheid zoals vader- of moederdag.

logo castelijn (002)

Een uniek (relatie)geschenk voor elke gelegenheid

De Castelijn Fashion Giftbox kan bijvoorbeeld worden gegeven als:

  • Relatiegeschenk voor bedrijven in Esloo
  • Cadeau voor hem of haar in Geleen
  • Valentijnscadeau voor hem of haar in Valkenburg
  • Cadeau voor het personeel in Maastricht
  • Vaderdagscadeau in Heerlen
  • Moederdagcadeau in Brunssum
  • Verjaardagscadeau in Stein

Over Castelijn Mode Beek

 

Castelijn Mode in Beek is de gezelligste dames- en heren kledingwinkel van Limburg!  Het is een echt familiebedrijf met al meer dan 65 jaar ervaring en passie voor kleding. In de winkel en online zijn er meer dan 70 modemerken te vinden voor zowel dames en heren. Voor de winkel kun je gratis parkeren en je kunt gebruik maken van hun eigen atelier. De nieuw gekochte kleding kun je gratis laten vermaken, zodat de kleding perfect zit. Ben je klaar met winkelen, dan kun je heerlijk genieten van de lekkerste gratis koffie van Limburg en omstreken.

 

 

Castelijn Mode heeft veel bezoekers uit de nabije omgeving. Met hun assortiment, service en personal shopper trekken ze onder andere bezoekers uit: Elsloo, Catsop, Neerbeek, Krawinkel, Heerlen, Valkenburg, Maastricht en de overige naastgelegen plaatsen. Je kunt bij Castelijn in Beek tevens een afspraak maken met een personal shopper. Zij kennen alle ins- en outs rondom de nieuwste modetrends en helpen je graag bij het uitzoeken van een outfit die het beste bij jou past.

Een giftbox voor elke gelegenheid

 

Zoekt u een uniek en leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk hieronder dan onze giftboxen per gelegenheid:

 

Cadeau voor hem

Cadeau voor haar

Vaderdagcadeau

Moederdagcadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Cadeau verjaardag moeder

Meest gestelde vragen over de Castelijn Mode Giftbox:

Het Shop & Lunch arrangement en het Shop & Bite arrangement.

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons