Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Fashion cadeau Bavel

 

Zoekt u een uniek en gezellig fashion cadeau in Bavel? Bekijk dan nu de Bastiaansen Modestad cadeaubonnen/giftboxen. Met de Bastiaansen Modestad Giftbox geeft u een gezellige middag of dagje weg cadeau. De giftboxen zijn zeer geschikt om weg te geven als relatiegeschenk, cadeautje voor hem of haar, of als cadeau voor een speciale gelegenheid zoals vader- of moederdag.

BM-logo

Een uniek (relatie)geschenk voor elke gelegenheid

 

De Bastiaansen Modestad Giftbox kan bijvoorbeeld worden gegeven als:

  • Relatiegeschenk voor bedrijven in Breda
  • Cadeau voor hem of haar in Oosterhout
  • Valentijnscadeau voor hem of haar in Tilburg
  • Cadeau voor het personeel in Alphen
  • Vaderdagscadeau in Chaam
  • Moederdagcadeau in Rijsbergen
  • Verjaardagscadeau in Etten-Leur

Bastiaansen Modestad

 

Bastiaansen Modestad is enorm, 2250 m2 om precies te zijn. De mooiste kleding voor dames, heren en kids zijn verdeeld over een oppervlakte van ruim 2250 m2, 5 verdiepingen en 8 afdelingen. Elke afdeling heeft een eigen identiteit die volledig aansluit bij de collecties die daar worden verkocht. Zo bieden we je graag een totaalbeleving. Tussen het passen door kom je even tot rust in ons Fashion Café. In ‘’t Stadshart’ kun je naast een heerlijke kop koffie ook terecht voor een gebakje of lunch. Onze chef Saskia tovert met gemak de lekkerste gerechten op tafel.

 

Bastiaansen Modestad heeft veel bezoekers uit de nabije omgeving. Met het aanwezige assortiment, service en beleving trekken ze onder andere bezoekers uit: Breda, Oosterhout, Tilburg, Alphen, Chaam, Rijsbergen, Etten-Leur en de overige naastgelegen plaatsen. Een bezoek aan Bastiaansen modestad is niet “even shoppen”, maar een complete middag weg.

Een giftbox voor elke gelegenheid

 

Zoekt u een uniek en leuk cadeau voor een speciale gelegenheid? Bekijk hieronder dan onze giftboxen per gelegenheid:

 

Cadeau voor hem

Cadeau voor haar

Vaderdagcadeau

Moederdagcadeau

Valentijnscadeau

Verjaardagscadeau

Cadeau verjaardag moeder

Veelgestelde vragen over de Bastiaansen Modestad Giftbox

Het Shop & Lunch arrangement en het Shop & Bite arrangement.

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons