Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Hét persoonlijke kerstcadeau

 

Wil jij dit jaar een speciale kerstcadeau kopen voor iemand die jou lief is? Dan is de Fashion Giftbox erg leuk om te geven. Het is ideaal om cadeau te doen, want de Fashion Giftbox past perfect bij de gezellige kerstsfeer. Het is verpakt in een luxe en mooie geschenkdoos en het is een persoonlijke kerstcadeau dat aangepast kan worden aan de ontvanger. Zodoende voelt de ontvanger zich ook daadwerkelijk uniek. Jij bepaalt namelijk de inhoud van de doos. Zo bepaal je helemaal zelf de wat de waarde van de fashion giftcard wordt. Ook kan jezelf kiezen welk arrangement je, naast de tegoedbon voor het shoppen, cadeau doet. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Fashion Giftbox Shop & Bite. Dat is een mogelijkheid om na het shoppen te lunchen en een drankje te doen, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor de fashion Giftbox Shop & Dine. Dus een shoptegoed en de mogelijkheid om samen te dineren.

De verschillende soorten Fashion Giftboxen:

  • De fashion Giftbox Shop & High Tea Christmas Edition
  • De fashion Giftbox Shop & Bite Christmas Edition
  • De fashion Giftbox Shop & Lunch Christmas Edition
  • De fashion Gifbox Shop & Sweet Chritmas Edition

De Fashion Giftbox zou je ook ideaal zakelijk cadeau kunnen doen. Bijvoorbeeld in plaats van een kerstpakket. Het is namelijk geen geheim dat de helft van een kerstpakket nooit gebuikt wordt. Laat je personeel zich ook betrokken voelen en geef de Fashion Giftbox als geschenk. Ook als relatiegeschenk voor een zakenpartner is dat een erg leuk cadeau om te geven.

De inhoud van een Fashion Giftbox

De Fashion Giftbox is een luxe geschenkdoos. In de doos zit een ModeCheque dat je kan spenderen bij één van onze partners. De waarde van het shoptegoed kan je zelf kiezen. Daarnaast zit er een tegoed in de geschenkdoos om bijvoorbeeld gezellig te lunchen, dineren of te wijnen. klik hier voor meer informatie en al het aanbod.

Giftboxen en partners per locatie

Fashion Giftbox heeft vele aangesloten partners. Zoek hieronder een partner op bij jou in de buurt en bekijk het aanbod.

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons