Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Een persoonlijke cadeau voor Valentijnsdag

Wil jij jouw Valentijn dit jaar een uniek cadeautje geven? De Fashion Giftbox is dan ideaal om te geven op deze dag. De box ziet er fraai uit van de buitenkant en met de binnenkant doe jij jouw geliefde veel plezier. Met inhoud van de box zorg je voor een leuke dag voor de ontvanger én jezelf. In de persoonlijke box is een cadeaukaart te vinden met een zelf te kiezen arrangement. Zo maak jij het cadeautje zo persoonlijk als jezelf wilt en past het altijd bij diegene aan wie jij het geeft. Denk bijvoorbeeld aan een Fashion Giftbox Shop & Bite. Zo kun je samen een middagje shoppen en daarna lekker genieten van een tapasplank en een drankje naar keuze bij één van onze partners.

Fashion Giftbox, wat is het eigenlijk?

Een Fashion Giftbox is een luxe cadeaubox met daarin een cadeaukaart voor een unieke Fashion & Food beleving.

De Fashion Giftbox is in verschillende soorten beschikbaar:

  • Fashion Giftbox Shopt & Bite
  • Fashion Giftbox Shop & Sweet
  • Fashion Giftbox Shop & Lunch
  • Fashion Giftbox Shop & High Tea
  • Fashion Giftbox Shop & Dine

Giftboxen en partners per locatie

Fashion Giftbox heeft vele aangesloten partners. Zoek hieronder een partner op bij jou in de buurt en bekijk het aanbod.

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons