Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Verjaardagscadeau voor je vrouw

 

Het is weer zover, je vrouw is jarig. Daar hoort natuurlijk een mooi en passend cadeau bij. Vrouwen weten over het algemeen precies wat mannen willen hebben voor hun verjaardag. En wat kunnen ze mannen ook goed verwennen. Dus als jouw vrouw jarig is, is het wel zo lief om ook een cadeau te geven waar aandacht aan is besteed en waarvan je weet dat je vrouw het leuk gaat vinden. Daar ligt echter het probleem. Wat is er nou geschikt om als cadeau te geven aan je vrouw, dat bij haar past en waar ze echt wat aan heeft? De Fashion Giftbox biedt een perfecte uitkomst. De Fashion Giftbox is een luxe cadeau, met verschillende arrangementen waar je jouw vrouw blij mee kunt maken én waar ze samen met een vriendin gebruik van kan maken.

Fashion Giftbox arrangementen:

  • Fashion Giftbox Shop & Bite
  • De Fashion Giftbox met Shop & Lunch
  • De Fashion Giftbox Shop & High Tea

Houdt jouw vrouw van shoppen en naderhand een lekker drankje nuttigen samen met vriendinnen? Dan is de Fashion Giftbox Shop & High Tea perfect. Je zou haar bijvoorbeeld ook blij kunnen maken met een Fashion Giftbox Shop & Bite. Dan kan ze gezellig een hapje eten, na het shoppen. Er worden dus verschillende giftboxen aangeboden door onze partners waar jij je vrouw blij mee kunt maken.

Waaraan denk je bij een Fashion Giftbox?

Bij een Fashion Giftbox moet je denken aan een luxe doos met shoptegoed en de mogelijkheid om een hapje/drankje achteraf te doen.

Giftboxen en partners per locatie

Fashion Giftbox heeft vele aangesloten partners. Zoek hieronder een partner op bij jou in de buurt en bekijk het aanbod.

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons