Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Een persoonlijk cadeau voor je vriendin

 

Vind jij dat je vriendin een speciaal cadeau verdient? Dan is de Fashion Giftbox een mooi cadeau om te geven. Met de Fashion Giftbox als cadeau geef je je vriendin een gezellige middag en een hele brede glimlach cadeau. De Fashion Giftbox heeft verschillende arrangementen. Daardoor heb je zelf de keuze welk cadeau jij je vriendin wilt geven.

Je maakt het zo persoonlijk als je zelf wilt: is je vriendin dol op shoppen en vind ze het gezellig om samen wat te eten? Dan kan je kiezen voor de Fashion Giftbox Shop & Dine. Is je vriendin meer van het borrelen en nakletsen? Kies dan voor de Fashion Giftbox Shop & High Tea. Er zijn dus verschillende opties van de Fashion Giftbox, zodat jij je vriendin een perfect cadeau kan geven!

Fashion Giftbox, wat is dat?

Een Fashion Giftbox bestaat uit shoptegoed met een food- of beautyervaring. Je kan zelf de waarde van dit cadeau samenstellen.

Giftboxen en partners per locatie

Fashion Giftbox heeft vele aangesloten partners. Zoek hieronder een partner op bij jou in de buurt en bekijk het aanbod.

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons