Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Een leuke middag met je vader

 

Stel, je vader is jarig, hij heeft promotie gekregen, hij gaat met pensioen of je wilt het hem gewoon in het zonnetje zetten. Dan verdient hij een leuk en origineel cadeau toch? Alleen wat is nou een geschikte originele cadeau dat je aan je vader kan geven en ook nog perfect bij hem past? De Fashion Giftbox is een ideaal cadeau dat je zou kunnen geven. Gezellige met je vader opstap en hem een keer verwennen met de Fashion Giftbox. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te shoppen en vervolgens lekker te lunchen. Je kan het ook bij een lekker drankje houden als je vader niet zo is van het lunchen. Want laten we eerlijk zijn, mannen houden toch meer van actie. De Fashiongiftboxen variëren qua inhoud. Je hebt dus ruime keuze, waardoor je uiteindelijk een cadeau kunt samenstellen die je vader écht leuk vindt. Vind jij dat je vader wel eens verwend mag worden, kies dan uit één van de volgende Fashion Giftboxen:

  • Fashion Giftbox met Shop & Bite
  • Fashion Giftbox Shop & Lunch
  • Fashion Giftbox Shop & Dine

De Fashon Giftbox is een luxe geschenkdoos. In de basis bestaat het uit shoptegoed bij één van onze partners met de mogelijkheid tot een hapje of een drankje. Maar er zijn veel meer opties mogelijk om uw fashion Giftbox samen te stellen. Wat voor een Fashion Giftbox je ook kiest,  in ieder geval kan je kan je met je vader shoppen, een gezellige tijd hebben en samen tijd spenderen. Bekijk de producten die onze partners allemaal aanbieden voor het cadeau dat het best past bij deze gelegenheid.

Giftboxen en partners per locatie

Fashion Giftbox heeft vele aangesloten partners. Zoek hieronder een partner op bij jou in de buurt en bekijk het aanbod.

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons