Create an Account

Shopping cart

Close

No products in the cart.

Maak er samen een leuke middag van

 

Heb je geen idee wat je aan je moeder moet geven als ze bijvoorbeeld jarig is of als het moederdag is? Geen paniek, de Fashion Giftbox is het ideale cadeau voor deze gelegenheid. De Fashion Giftbox is een combinatie van een dagje shoppen én ontspannen. Het mooie aan de Fashion Giftbox is dat er verschillende arrangementen zijn, zodat jij een cadeau aan je moeder kan geven dat écht bij haar past. Wil jij jouw moeder graag verwennen met een dagje shoppen en een lekkere lunch? Dat kan met:

  • De Fashion Giftbox met Shop & Lunch
  • De Fashion Giftbox Shop & High Tea.
  • De Fashion Giftbox Shop & Bite

Het leuke is dat je er voor kunt kiezen om er samen een leuke middag van te maken, want moeders gaat natuurlijk niet alleen aan het shoppen. Winkel gezellig samen bij één van onze partners en klets daarna gezellig bij in de bijbehorende brasserie.

Inhoud Fashion Giftbox

De Fashion Giftbox is een luxe geschenkdoos met daarin een combinatie van shop tegoed bij één van onze aangesloten partners samen met een tegoed voor een gezellige lunch of diner. 

Giftboxen en partners per locatie

Fashion Giftbox heeft vele aangesloten partners. Zoek hieronder een partner op bij jou in de buurt en bekijk het aanbod.

Veelgestelde vragen over de Fashion Giftbox

Shop & Lunch, Shop & High Tea, Shop & Bite, Shop & Dine, Fashion & Food Cab, Wilmersberg Sleep Special, Assink Beauty Special en de Wine & Dine Kookclinic

Wat er in de Giftbox zit is afhankelijk van het arrangement. Als u hierboven één van de arrangementen aanklikt dan ziet u de volledige inhoud van de Giftbox.

U kunt de Fashion Giftbox in de winkel van onze partners kopen of online bestellen in onze webshop.

Ja! Wilt u bijvoorbeeld graag uw werknemers of zakenrelaties verrassen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. 

De Fashion Giftbox is een uniek en leuk cadeau waarmee u uzelf, uw vriend of vriendin kunt verrassen. Dankzij de meerdere arrangementen zit er altijd een leuk cadeau tussen waarmee u iemand kunt verrassen.

Back to Top
WhatsApp Vragen? App ons